2020-08-11 16:08

RATB: Mai multe trasee de autobuze s-au modificat în zona Eroilor

 |  09:31
RATB: Mai multe trasee de autobuze s-au modificat în zona Eroilor

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a anunţat că mai multe trasee de autobuze vor fi modificate, începând de joi, de la ora 11,00, în zona Eroilor, pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei.

"Traficul rutier pe Bulevardul Eroii Sanitari și în intersecția cu Bulevardul Eroilor va fi reorganizat pentru continuarea lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei - stația Eroilor 2. Din această cauză, începând cu data de 5 martie 2015, ora 11,00, liniile de autobuze 104 și 124 vor funcționa pe traseul de bază între Cora Pantelimon, respectiv Romprim și Opera Națională (capătul liniei 668), apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independenței (malul stâng), Podul Eroilor, cu întoarcere pe Splaiul Independenței (malul drept), apoi pe traseele actuale", a precizat RATB într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord în stația Opera Națională, amplasată pe Splaiul Independenței, înainte de intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 și 124), iar cele ale liniilor 104 și 124 vor opri și în stația Opera Națională (capătul liniei 668), amplasată după rondul Piața Operei.

În perioada de derulare a lucrărilor, autobuzele liniei 123 nu vor mai efectua opriri în stația Opera Națională (comun cu linia 668), amplasată după rondul Piața Operei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz