2020-08-12 01:59

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii

 |  14:08
Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru mai multe râuri din judeţele Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi Arad.

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii. Avertizarea cod galben de inundaţii este valabilă în intervalul sâmbătă, ora 6.00 - duminică, ora 18.00.

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii. Atenţionarea vizează râurile din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega - curs superior şi mijlociu (judeţul Timiş), Timiş superior şi mijlociu, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera (judeţele Caraş Severin şi Timiş) şi unii afluenţi ai Mureşului inferior şi ai Crişului Alb din judeţele Hunedoara şi Arad, unde se pot produce creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, creşterile fiind influenţate şi de evoluţia formaţiunilor de gheaţă.

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii. Hidrologii au precizat că aceste fenomene se pot produce cu probabilitate mai mare pe râurile mici din judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Râuri din patru judeţe, sub avertizare cod galben de inundaţii. INHGA a mai avertizat că fenomenele hidrologice periculoase se pot înregistra mai ales pe afluenţi de grad inferior ai râurilor vizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz