2020-01-27 11:57

Reacţia directorului general adjunct al Apa Nova după percheziţiile DNA

 |  10:40
Reacţia directorului general adjunct al Apa Nova după percheziţiile DNA

Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru, a declarat, joi, că procurorii DNA Ploieşti au cerut conducerii instituției o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015. acesta a ţinut să precizeze că reprezentanţii instituţiei nu au fost anunţaţi în legătură cu vreo audiere.

"În cursul dimineții, la sediul Apa Nova București s-au prezentat doi domni procurori de la DNA — Serviciul Ploiești, solicitând o serie de documente contractuale, pe care conducerea instituției le va pune la dispoziție în toată transparența posibilă. Nu cunoaștem motivul pentru care s-au interesat de aceste documente. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008 — 2015. Sunt contracte comerciale cu subantreprenori de-ai noștri", a afirmat Epsică Chiru la sediul Apa Nova, transmite Agerpres.

Acesta a susţinut că reprezentanții Apa Nova nu au fost anunțați în legătură cu vreo audiere.

"Apa Nova București are contract cu Primăria Municipiului București pentru serviciile de apă și canalizare, contract care este publicat inclusiv pe site-ul primăriei și este accesibil pentru oricine dorește să cunoască conținutul acestuia", a completat dorectorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-24

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Percheziţii DNA. Procurorii ridică documente de la Apa Nova București
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine