2020-08-03 15:25

REACȚIA lui Victor Ciutacu la experimentul DIGI 24, când Arafat a sunat la DSP și nu a răspuns nimeni

 |  15:22
REACȚIA lui Victor Ciutacu la experimentul DIGI 24, când Arafat a sunat la DSP și nu a răspuns nimeni

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că șeful DSU, Raed Arafat, a dat un ”ditamai rateul” prin experiementul de la Digi 24. Raed Arafat a sunat la DSP-uri, dar nimeni nu a răspuns timp de 30 de minute, de aceea Ciutacu consideră că acesta a eșuat complet cu organizarea sistemului.

”Să fii disperat să controlezi tot. Să-ți faci lege ca să te împopoțonezi cu titlul de Comandant al Acțiunii. Să vorbești despre tine ca despre altul. Să-ți vinzi public imaginea de om eficient și exact ca un ceas elvețian.

Să iei la mișto cetățenii care-ți plătesc traiul și fantasmele. Să te duci ca la tine acasă pentru a transmite mesajele panicoase și amenințătoare la adresa populației la televiziunea-parteneră.

Și să dai ditamai rateul. Se cheamă act ratat. Și consfințește uriașul eșec al sistemului care te-a propulsat și care te ține în jilț.”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-08-01Parerea ta...

NICANOR
Acum 20 ore

Ciutacu face parte din categoria ziaristilor care fac cariera văzându-li-se doar fata ce apare pe sticla ! Dar e aiuristic sa lucrezi la un post tv ce promoveaza social-democratia însa cei care o promoveaza nu au nimic în comun cu aceasta ideologie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz