2020-08-12 13:10

Reacţia Ministerului Sănătăţii după percheziţiile la medici şi farmacişti

 |  14:25
Reacţia Ministerului Sănătăţii după percheziţiile la medici şi farmacişti

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Dorel Săndesc, a precizat, luni, referitor la perchezițiile DIICOT ce au avut loc la farmaciști și medici acuzați că ar fi decontat în mod fraudulos sume mari de bani din Fondul National Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, că astfel de acţiuni sunt de natură "să aducă beneficii sistemului de sănătate". Săndesc a mai spus că MS consideră „absolut binevenită” acţiunea anchetatorilor.

"Noi, ca Minister al Sănătății, considerăm absolut binevenită această acțiune a organelor în drept, de stopare a acestor fenomene foarte grave în sistemul sanitar românesc și care sunt de natură să aducă prejudicii importante pacienților noștri", a declarat Dorel Săndesc, întrebat cum comentează acest caz de decontare frauduloasă din fondul de asigurări sociale.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii a mai spus că autoritățile au fost, uneori, avertizate de existența unor nereguli chiar de persoane care lucrează în minister.

"Nu pot fi solidar cu colegii care au asemenea practici care sunt ilegale constituind veritabile rețele infracționale. Ministerul Sănătății a colaborat chiar cu organele în drept și multe acțiuni au fost declanșate chiar în urma informațiilor venite din structurile Ministerului Sănătății, care a sesizat unele date care sugerau acțiuni ilegale", a afirmat Dorel Săndesc, transmite Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Ample percheziţii DIICOT. Medici şi farmacişti, acuzaţi că au decontat reţete false de medicamente
Parerea ta...

DRHOUSE
22 Sep 2015

Poate coboara DNA si in catacombele mafiei de stat, cu familii, nasi, pile de partid rosu ca sangele varsat, ce se hranesc cu cadavrele mortilor inca neraciti in morgile spitalelor (minister, ANM, casele de sanatate, fab rica de la i asi comu nista de 6 0 de a ni de sub poala ministerului). Se ascund departe de cadavre si oameni sacrificati. Ne va rabuna DNA/ DIICOT/ ANAF? Ni se va face dreptate?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz