2019-05-26 02:43


RECORD: s-a dat cea mai mare AMENDĂ de circulaţie din România!

 |  19:36
RECORD: s-a dat cea mai mare AMENDĂ de circulaţie din România!

Un şofer gălăţean în vârstă de doar 23 de ani a dat radarul peste cap în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie: pentru că a depăşit viteza legală cu peste 80 km/h, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, nu avea ITP-ul şi nici pneuri de iarnă, el va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă record pentru România, 10.005 lei.

Sprintul tânărului spre amenda cum poliţiştii nu au mai acordat a început în momentul în care rula cu 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, în zona Bârlad. După ce a refuzat să oprească la cererea unui echipaj de la Serviciul Rutier, poliţiştii au încercat să creeze un baraj, dar nici de data aceasta nu au avut noroc.

Într-un final, el s-a predat pe un drum lăturalnic aproape de Vaslui: „Având în vedere circumstanţele şi refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: amenda circulatie, romania, record
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Dec 2018

Dementii acestia au omorat o familie sot sotie in urma cu 1 an circuland prin oras cu 150 pe oraDupa isprava a avut niste remuscari palide
ANONIM
17 Dec 2018

produsul unei societati ce este si fu alterata intentionat de tiganii urcati la putere
Random imageUltimele stiri


STARBAG