2020-07-07 19:23

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa

 |  09:28
Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Zeci de persoane au stat la coadă, vineri dimineaţă, de la ora 6.00, în faţa unor magazine de electronice şi electrocasnice din Cluj-Napoca pentru a prinde reducerile oferite de Black Friday.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Persoanele care au venit de la ora 6.00, când s-au deschis magazinele de electronice şi electrocasnice, au studiat anterior ofertele şi au cumpărat, în special, televizoare, dar şi cafetiere, laptopuri sau tablete.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. ”Am venit la ora 6.00 pentru că lucrez şi trebuie să fiu pe 7.30 la serviciu, şi nu voi mai avea timp să ajung decât spre seară, astfel că am vrut să fiu sigur că îmi iau televizorul cu diagonală de 81 centimetri la 799 de lei, redus cu 200 de lei. Am găsit şi mouse la 8 lei, ceea ce este chiar un chilipir, şi am luat 5 bucăţi, şi pentru colegii de birou, reducerea fiind de 80 la sută, faţă de 39,90 de lei cât costa iniţial”, a spus un cumpărător.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Şi oferta la aparate foto a fost extrem de atractivă, preţurile fiind reduse chiar şi cu 50%.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Cel mai repede s-a epuizat stocul de trei expressoare de cafea, care avea un preţ redus cu 80 la sută, şi care a costat 49,90 de lei, faţă de 249,90 de lei.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Cea mai mare reducere la televizoare, în valoare de 3.000 de lei (42 la sută), a fost înregistrată pentru un aparat UHD cu diagonala de 139 de cm, care a costat 3.999 de lei de Black Friday.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. ”Este o reducere însemnată, e foarte mare economia pe care o fac la bugetul familiei şi chiar a meritat să mă trezesc cu noaptea în cap să prind reducerile. Mi-au rămas bani şi pentru o tabletă redusă cu 44 la sută, am dat pe ea 140 de lei şi am economisit 110 lei. Chiar merită”, a spus un alt cumpărător care şi-a achiziţionat televizorul la ofertă.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. În mall, reducerile de Black Friday nu sunt numai în magazinele specializate în produse electronice ci şi în cele de haine, încălţăminte sau cafenele. Aici, discounturile practicate sunt cuprinse între 20 şi 50 la sută.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. De asemenea, reduceri de 50 la sută sunt înregistrate şi la cărţile oferite de o editură.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Potrivit unui studiu Millward Brown, aproximativ 4,75 milioane de români cu vârsta între 18 şi 65 de ani doresc să cumpere produse de Black Friday, cu 1,3 milioane mai mulţi decât în 2013.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţă. Primele trei categorii vizate de cumpărători sunt electrocasnicele mici, televizoarele şi telefoanele mobile.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Anul acesta de Black Friday lista de cumpărături este compusă, în medie, din două categorii de produse. Cel mai frecvent se regăsesc electrocasnicele mici (36%) cum ar fi aspiratoarele, mixerele, roboţii de bucătărie, urmate de televizoare (30%) şi telefoane mobile (20%), potrivit intenţiei de achiziţie.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. "Televizoarele şi telefoanele mobile sunt şi categoriile care înregistrează cea mai mare creştere a intenţiei de cumpărare faţă de 2013. Astfel, sunt cu 11% mai multe persoane în cazul televizoarele şi cu mai multe 9% în cazul telefoanelor mobile", arată studiul citat.

Reducerile de Black Friday. Oamenii au stat la coadă de la 6.00 dimineaţa. Pe lista se mai regăsesc, în ordine, hainele (17%), laptopuri (15%), tablete (12%), electronice (12%), frigidere (11%), maşini de spălat (9%) şi încălţăminte (8%).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz