2020-08-10 19:22

Remus Pricopie: “Toţi elevii din România vor putea beneficia, treptat, de manuale noi, în format digital”

 |  17:49
Remus Pricopie: “Toţi elevii din România vor putea beneficia, treptat, de manuale noi, în format digital”

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat că procesul de modernizare a învăţământului românesc va continua în anii următori. Astfel, odată cu aprobarea noilor programe şcolare pentru ciclurile primar, gimnazial şi liceal, toţi elevii din România vor putea beneficia, treptat, de manuale noi, în format digital.

„Faptul că din această toamnă elevii claselor I şi a II-a vor avea manuale noi, inclusiv în format digital, marchează o nouă pagină în istoria educaţiei româneşti. Acesta este un moment important în evoluţia şcolii şi în dezvoltarea societăţii româneşti. Prin intermediul manualelor digitale, şcoala românească se apropie de elevi şi răspunde mai bine nevoilor şi aşteptărilor acestora. Cea mai mare parte a copiilor trăiesc în era digitală. Este aşadar momentul ca şi şcoala să ofere elevilor instrumente şi metode de învăţare adaptate lumii tehnologice în care ei se află deja”, a afirmat Pricopie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-11Parerea ta...

APOSTROF
12 Aug 2014

Tehnologia ca tehnologia , dar OMUL , OMUL unde este in aceasta ecuatie ? Cate locuri de munca sunt disponibile pentru absolventii din 2014 ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz