2020-04-10 03:44

Restricții de circulație în Capitală, în noaptea de Revelion

 |  09:22
Restricții de circulație în Capitală, în noaptea de Revelion

De marţi de la ora 13,00 şi până miercuri la ora 6,00, se restricționează traficul în centrul capitalei pe bd. Unirii, perimetrul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia) şi pe bd. Libertăţii, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite, în vederea concertului de Revelion din Piatța Constituției

 Brigada Rutieră recomandă, printr-un comunicat transmis Agerpres, următoarele rute ocolitoare:

* Calea 13 Septembrie - bd. Libertăţii - bd. Regina Maria;

* Calea 13 Septembrie - str. Izvor - bd. Naţiunile Unite - Splaiul Independenţei;

* bd. Corneliu Coposu - Splaiul Independenţei - bd. Naţiunile Unite - str. Izvor;

* bd. Unirii - Splaiul Independenţei - bd. Naţiunile Unite - str. Izvor.

Brigada Rutieră Bucureşti recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să evite să se deplaseze în perimetrul de desfăşurare a evenimentului, să opteze pentru parcările din zona adiacentă, să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni, să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri şi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Potrivit organizatorilor, accesul în Piaţa Constituţiei pentru spectacolul de Revelion se face de la ora 17,00, prin cele două intrări special amenajate: Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor), respectiv Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie).

Organizatorii solicită ca toţi participanţii la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. De asemenea, accesul minorilor se face numai cu însoţitor, care poate atesta pe baza unui document (carnet de elev, paşaport, buletin sau orice document cu poza minorului) vârsta minorului. Din cauza zgomotului foarte puternic produs şi a efectelor speciale din cadrul spectacolului, organizatorul recomandă folosirea căştilor pentru protecţia auzului copiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine