2019-10-22 09:36

RiscSeismic.ro: Un site util pieţei imobiliare

 |  15:06
RiscSeismic.ro: Un site util pieţei imobiliare

P24

Dacă v-aţi hotărât să cumpăraţi o casă, un apartament, vreţi să vă asiguraţi locuinţa sau să aflaţi în ce grad seismic se află casa în care staţi, puteţi afla pe site-ul RiscSeismic.ro. Acesta este un portal destinat transparenţei şi informării corecte pe piaţa imobiliară din România.

Pe RiscSeismic.ro oricine poate afla din două click-uri dacă imobilul pe care vrei să-l achiziţionezi este încadrat în una dintre clasele de risc seismic. Apoi, se poate naviga prin Catalogul strazilor sau se poate alege una dintre clasele de risc listate pe partea dreaptă. Odată ajuns la una dintre proprietăţi se pot afla mai multe informaţii sau pot fi consiltate opinii prin platforma de socializare facebook.

Ce trebuie să se ştie

RiscSeismic.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate cu privire la datele publicate pe acest site, deoarece acestea sunt prelucrate şi afişate din lista publicată de Primăria Municipiului Bucureşti la adresa : http://www.pmb.ro/servicii/alte_informatii/lista_imobilelor_exp/docs/Lista_imobilelor_expertizate.pdf

Portalul este mult mai simplu de accesat faţă de cel al Primăriei Capitalei, informaţiile fiind mult mai bine organizate după statulu fiecărui imobil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray