2020-01-28 22:39

Robert Cazanciuc spune dacă sunt ofiţeri acoperiţi în sistemul judiciar

 |  08:22
Robert Cazanciuc spune dacă sunt ofiţeri acoperiţi în sistemul judiciar

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că el nu are cunoştinţe despre existenţa unor ofiţeri acoperiţi în sistemul judiciar. Cazanciuc a ţinut să precizeze că sunt politicieni care lansează astfel de afirmaţii „pentru a se face cunoscuţi”.

„Nu am cunoștință de ofițeri acoperiți în sistemul judiciar. De altfel, există o procedură de verificare la CSAT și, din câte știu, procedura este aproape finalizată. Vor fi comunicate răspunsuri în primul rând CSAT. Până la acest moment, eu nu am cunoștință să fi existat vreun ofițer acoperit”, a declarat Robert Cazanciuc, la Digi 24.

Chestionat în continuare de ce atunci unii oameni politici – precum președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu - vorbesc despre existența unor ofițeri acoperiți în sistemul judiciar, ministrul Justiţiei a spus că există politicieni care lansează astfel de afirmaţii „pentru a se face cunoscuţi”.

„În spațiul public românesc circulă extrem de multe informații. Nu spun că este cazul domnului Tăriceanu, dar foarte mulți oameni politici lansează afirmații pentru a se face mai degrabă cunoscuți decât să vină cu un suport real pe anumite domenii”, a precizat Robert Cazanciuc. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28

In legatura cu acest articol...

Reacţia ministrului Justiţiei după ancheta Avocatului Poporului în cazul lui Sorin Oprescu

Robert Cazanciuc: Agenţia specializată în recuperarea prejudiciilor din dosare, funcţională până la sfârşitul anului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine