2020-05-25 15:18

Robert Negoiță a RĂBUFNIT: ”E inadmisibil. Nu vom avea apă și curent în ȘCOLI!”

 |  16:32
Robert Negoiță a RĂBUFNIT: ”E inadmisibil. Nu vom avea apă și curent în ȘCOLI!”

Primarii au mers, miercuri, la Guvern, pentru a discuta cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, pe tema banilor pentru rectificarea bugetară. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a părăsit nervos ședința.

Edilul a declarat că în cazul în care administrațiile locale nu-și vor recupera sumele restante din impozite, edilii vor protesta cu cetățenii în fața Guvernului.

„De ce credeţi că ne-au chemat astăzi? Promisiunea pentru acest Guvern şi acest ministru de Finanţe – vorbe goale! Vorbe în vânt! Care este valoarea lor? Zero! Nu sunt capabili să-şi respecte angajamentele şi ne mint pe toţi. Este pur şi simplu inadmisibil şi eu la aşa ceva nu pot participa, de aceea am şi ieşit.

Sunt foarte multe primării care nu au bani să dea tichete de vacanță. În continuare, bursele elevilor sunt neplătite. Acum ne cheamă să mai rediscutăm, poate mai ciordim ceva, poate vă mai luăm ceva.  Eu sper că le dă Dumnezeu mintea din urmă și își dau seama că nu e în regulă să fie atât de lipsiți de umanitate. Ce exempu dau guvernanții, când se vede la lumina zilei că mint cu nerușinare?

O să venim cu cetățenii în fața Guvernului. Nu putem să plătim școală după școală, nu putem să plătim bursele, o să ajungem să nu avem bani de curent și de apă la școli”, a declarat Negoiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

MARMADUKE
18 Iul 2019

Dar aveti borduri !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine