2020-04-07 23:26

Român urmărit internațional, reținut în Vama Giurgiu

 |  14:22
Român urmărit internațional, reținut în Vama Giurgiu

Un bărbat de 42 de ani, pe numele căruia era emis un mandat internațional, a fost reținut la intrarea în țară de polițiștii de frontieră giurgiuveni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile elene, în vederea executării unei pedepse privative de libertate - anunță IPTF Giurgiu, într-un comunicat de presă.

În data de 19.01.2020, în jurul orei 17.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C.I., în vârstă de 42 de ani.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile elene, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea mai multor infracţiuni în domeniul ordinii și siguranței publice.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu - Serviciul Investigații Criminale, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine