2020-07-06 23:55

România, pe lista locurilor de vizitat în 2020, a New York Times

 |  13:19
România, pe lista locurilor de vizitat în 2020, a New York Times

„Alpii Transilvaniei” este unul dintre cele 52 de locuri de vizitat, propuse de New York Times pentru 2020. destinația este promovată alături de locuri precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

65% din pădurile seculare ale Europei se află în România, scrie jurnalistul Gabriel Leigh. „Pentru a experimenta o parte din sălbăticia reală nu este nevoie să mergeți până la capătul Pământului, ci vizitați România. Aceste păduri adăpostesc urși, lupi și o floră surprinzătoare”.

 Publicația New York Times propune o vizită în Parcul Național Domogled – Valea Cernei sau o drumeție în munții Făgăraș, lăudând Transfăgărășanul, „o destinație în sine pentru pasionații de mașini”.

"Niciodată nu a existat un moment mai potrivit pentru a vedea și a celebra aceste păduri având în vedere că, în ciuda eforturilor conservatorilor, inclusiv ale prințului Charles, care le-a numit „o comoară naturală neprețuită”, pădurile din România sunt în pericol din cauza exploatărilor ilegale și a hoților de lemne".

Turiștii care vin în număr mare ar putea avea un impact pozitiv, transmițând un mesaj împotriva defrișărilor masive, potrivit Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz