2019-10-22 09:07

Românii ies din nou ÎN STRADĂ! Se anunță PROTESTE în Piața Victoriei

 |  18:14
Românii ies din nou ÎN STRADĂ! Se anunță PROTESTE în Piața Victoriei

După demiterea Guvernului Grindeanu, democrația din România se află într-un moment critic, scrie Comunitatea “Corupția Ucide” de pe Facebook, una dintre organizatoarele protestelor masive de după Ordonanța 13.

Tremându-se că Dragnea va încerca să își impună o nouă ”marionetă” la Palatul Victoria, Comunitatea anunță proteste la Guvernul Victoria între 21 iunie și 4 iulie.

Scandalul din interiorul PSD ar putea duce țara în derivă. Euro se apropie de 4,6, atingând un record al ultimilor ani, iar poporul ar putea ieși masiv pe străzi. Râmâne de văzut care vor fi rezultatele de săptămâna viitoare de la negocierile pe care Iohannis le va avea cu partidele parlamentare.

Postarea integrală a Comunității “Corupția Ucide:

După demiterea Guvernului Grindeanu, democrația din România se află într-un moment critic.Liviu Dragnea va încerca să își impună o nouă marionetă la Palatul Victoria.Va încerca să își justifice propunerea vorbind din nou despre majoritatea parlamentară PSD-ALDE și va trece sub tăcere faptul că PSD este un partid fragmentat de tensiuni interne, care tocmai și-a devorat omul prin care a încercat să arunce țara în haos, cu OUG 13.Liviu Dragnea are nevoie de un alt Sorin Grindeanu, de data aceasta unul de a cărui fidelitate să fie absolut sigur și cu ajutorul căruia să mai încerce încă o dată să îi pună la adăpost pe cei acuzați de corupție, inclusiv pe sine însuși.Îi cerem președintelui Iohannis să nu cedeze presiunii PSD și să desemneze pentru formarea unui cabinet un prim/ministru independent de cercurile de interese ale corupților, o persoană profesionistă și integră, mai presus de orice suspiciune că ar urma să satisfacă interesele nelegitime ale grupului construit în jurul lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-21Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Iun 2017

foarte bine-sa ceara ANTICIPATE ca sa scapam de penali
I PUSCASU
21 Iun 2017

Democraţiile moderne durabile necesită un set de norme, instituţii şi reglementări acceptate şi modelate socio-politic care să medieze între stat şi piaţă. Privitor la calitatea şi stadiul tranziţiei către o societate democratică trebuie avut în vedere ca, costurile acesteia să fie suportate proporţional de fiecare cetăţean în funcţie de poziţia sa socială şi fără nici o deosebire sau discriminare, iar pe parcursul acestui proces trebuie aplicate în mod riguros mecanismele de redistribuire raţională a “bunăstării statului”. Acest proces nu poate fi manageriat decât cu, concursul tuturor forţelor progresiste şi democratice existente în societate, mai ales în cazul transformărilor postcomuniste, când trebuie reevaluată şi luată o hotărâre cu privire la soarta proprietăţii întregului popor. Printre cele mai frecvente cauze ale alienării, delegitimării şi colapsului democraţiei sunt: – abuzarea procedurilor şi normelor democratice de către oficialităţile guvernamentale şi liderii politici înşişi, astfel încât democraţia începe să fie privită ca o simulare; – adoptarea violenţei politice de către actorii semnificativi care sunt fie marginalizaţi în procesul democratic, fie nerăbdători cu procedurile acestuia; – incapacitatea guvernelor de a decide şi acţiona ca rezultat al fragmentării, polarizării şi impasului politic. Uneori, democraţia pare pur şi simplu copleşită de greutatea problemelor nerezolvate sau este distrusă de incompetenţă, corupţie şi încăpăţânarea liderilor politici rataţi. Totuşi, într-un anumit moment din viaţa lor, cele mai multe democraţii se confruntă cu crize ce par copleşitoare şi de nerezolvat. DOAMNE AJUTA-I PE ROMANI!
IOAN BALAN
21 Iun 2017

De organizat manifestatii la Guvern,la Parlament,la PSD pana Dragnea si Tariceanu vor avea soarta lui Atarnel Hrindeanu! FARA CORUPTI,EXCROCI,HOTI SI TRADATORI DE TARA!
REVOLTA2
21 Iun 2017

Ccr dorneanu linsati sunt slugile infractorului dragnea.isarescu prins si spanzurat in piata victoriei.dragnea atarnat in fata parlamentului.
HMMM
21 Iun 2017

Vai de capu vostru si de votul vostru....!
ROMANIA
21 Iun 2017

O gasca de infractori ccr dorneanu dragnea sfideaza 20 milioane de oameni.romani de data asta sa intram peste ei si sa le umplem botul de sange si apoi sa-i dezbracam in fata parlamentului impreuna cu parlamentarii jefuitorii de tara.1 milion de oameni de data asta pana la capat.intram peste ei si peste tv slugi.gata cu hotii tarii.dragnea te spargem tarane
LEVST.
22 Iun 2017

Unde sunt cele 203 lepre cu titluri si paratitluri academice(adica academicienii, titulari, "de onoare", corespondenti din tara) care nu au inventat sau dezvoltat nimic in ultimii 30 de ani , adica sunt tamaie profesional si culmea lasitatii in plan social?In orice tara crema intelectualitatii este cea care conduce tara, la noi acesti pomanagii se multumesc cu salariile si pensiile(uriase, nimic de zis) aruncate in scuipatoare de guvernanti, tocmai pentru a nu se pune in fruntea natiei si sa o conduca intr-o miscare de adevarata purificare, adica trimiterea la inchisoare a cel putin 4 mii de indivizi politici si inalti functionari administrativi, iar primii 15-20 din varf(toti pres-edintii, pm-ii, etc., etc.) -NUMAI LEGAL- sa fie executati in public, apoi confiscarea integrala a averilor acestor 4-5 mii de banditi(inclusiv cele din strainatate- mai toti au cate ceva) , si -consecutiv- intoarcerea la Monarhie cu aport Englez, garantia stabilitatii politice pe secole si a prosperitatii inalte, pentru absolut tot natul ...Unde sunt aceste cazaturi ale umanitatii, asteapta ca sudorii si alti muncitori sa protesteze zi si noapte, iar ei "nu se baga in politica", insa abia asteapta sa inceapa limbareala pentru cei care vor iesi invingatori si din aceasta criza...
I PUSCASU
22 Iun 2017

Solutiile CCR vis-avis de COMBATEREA CORUPTIEI sunt ceva de genul “ESTE FATA MARE DAR A FOST REGULATA”. Pentru eliminarea deficienţelor existente in aplicarea JUSTITIEI in Ro este necesară, DEPOLITIZAREA (decuplarea ei de sistemul politic ticalosit) sau respingerea amestecului deciziei politice in functionarea sistemului judiciar. Drept urmare normele ce reglementează “compoziţia” Curţii Constituţionale a României(CCR) precum şi unele proceduri judiciare trebuie revizuite astfel: Pentru normalizarea activităţii C.C.R. se impun următoarele modificări; – nr. membrilor să fie mărit de la 9 la 11, vârsta acestora să nu depăşească 65 de ani; – membrii să fie alesi pentru o perioadă de cel mult 5 ani, un singur mandat; – 8 din nr. total de 11 membrii, să fie desemnaţi de către cele 16 Curţi de Apel din România (prin unul din algoritmii existenti, fie primele 8 C.A. în primul mandat şi urmatoarele 8 în al doilea mandat, fie grupate câte două Curţi de Apel să-şi desemneze în comun cate un candidat de fiecare data), 1 candidat să fie desemnat de I.C.C.J. şi 2 din partea senatelor Universităţilor de Drept din Romania care se clasează în primele 2 locuri oferite de numărul mai mare de absolvenţi admişi la I.N.M. în ultimii 5 ani; Pentru a apara cu siguranta macar o parte din valorile democratiei si responsabiliza clasa politica trebuie sa se introduca in codul penal si pedepsirea delictelor politice . Numai prin aplicarea acestor masuri vor putea fi inlaturate non-avlorile umane CORUPTIA SI DILENTANTISMUL din politica romaneasca si se va putea intari responsabilitatea individuala sau de grup a IMPOSTORILOR si tradatorilor din politica romaneasca.
RAI
22 Iun 2017

Ccr a devenit anexa mafiei pe fata.acum infractorii rezolva problemele la ccr.judecatorii ccr trebuiesc arestati exista dovezi clare ca sunt slugile mafiei.pe fata.de fapt ccr trebuie desfiintata nu are un rol bun pentru romani.dorneanu si pivniceru negociaza deciziile direct cu mafia.oricum chiar deciziile lor sunt neconstitutionale prin motivarile aberante care nu se bazeaza pe nimic legal.
CLARA
22 Iun 2017

CCR desfintata atata timp cat da legi pt infractori, nu avem nevoie de acesti magistrati corupti, avocatul poporului este la fel de nociv. Pt a avea legi care sa ne apere de infractori si sa ii faca raspunzatori pt tot ceea ce fac in functiile publice, trebuie schimbat parlamentul care s-a dovedit o cloaca de incompetenti si hoti, slugile lui dracnea si complici in acelasi timp
MARINELU
22 Iun 2017

Uraaaa! Protesteeee!
REGHE
22 Iun 2017

Am citit stupefiat mesajele anterioare ....oare nu mai exista postaci cu creier si coloana vertebrală???..... citind mesajele se vede mâna sri si dna ....de la o posta ....SUCCESURI VĂ DORESC
TOBA DE ESAPAMENT
22 Iun 2017

Bucuria tefeleilor.
ANONIM
23 Iun 2017

Somnul poporului , naste monstri !!
LEVST.
24 Iun 2017

"O țară întreagă stă de șase, ca să se poată fura pe ea însăși!"(Justitiarul Sibian:)_______----------______Corect, numai ca la bucuresti se sta pe grupuri si schimburi...In timp ce astia "demonstreaza" si urla tot soiul de clisee obsolete deja, guvernantii isi fac -ca deobicei- jocurile lor...Pacat ca nu se intelege ca e trecuta de mult vremea amabilitatilor, ecuatia este clara si este de genul " ori natia distruge caracatita de la conducere, or caracatita va distruge natia", lucru care pare mult mai probabil... Trec
ROMAN
24 Iun 2017

Cine sa ceara? Tu, el, eu! Ce usor este sa dai cu pietre cu mana altuia...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray