2020-06-07 00:32

Românii preferă concediile de vară în insulele greceşti sau Antalya

 |  16:28
Românii preferă concediile de vară în insulele greceşti sau Antalya

Insulele greceşti Zakynthos, Rhodos, Corfu, urmate de Antalya şi Mallorca, sunt cele mai căutate destinaţii de vacanţă de către turiştii români care şi-au rezervat concediul de vară şi care sunt dispuşi să plătească între 700 şi 800 de euro pentru 7 zile la malul mării Mediterane.

Potrivit informaţiilor Paravion.ro, românii preferă anul acesta intervalul iulie-august pentru concediul de vară, pentru care şi-au pregătit un buget de maxim 800 de euro per persoană, similar cu cel de anul trecut.

Plajele mediteraneene sunt preferate în egală măsură de turiştii tineri şi de către seniori, care şi-au asigurat în bugetul de 700-800 euro un pachet complet de 7 nopţi la un hotel de trei/patru stele, cu o masă inclusă, biletele de avion dus/întors, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală şi storno.

Oferte avantajoase sunt disponibile şi pentru cei cu bugete mai reduse, care pot opta în iulie sau august pentru 7 nopţi în Kos, Grecia, cu cazare la două stele, transport şi o masă inclusă, de la 350 euro de persoană, sau chiar în Antalya, Turcia, cu cazare la hotel de 3 stele, transport şi o masă inclusă, de la 490 euro de persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine