2020-01-28 21:03

Românul Avram Iancu a traversat înot Canalul Mânecii, doar în slip și cască

 |  13:55
Românul Avram Iancu a traversat înot Canalul Mânecii, doar în slip și cască

Petroșeneanul Avram Iancu a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, doar în slip și cască, fără să poarte costum de neopren. Românul a bifat această performanţă la capătul unui efort continuu de aproape 18 ore.

Este pentru a patra oară când Avram Iancu a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, la încercările anterioare din ultimii doi ani el fiind nevoit să abandoneze din cauza valurilor și a condițiilor meteo care i-ar fi pus viața în pericol.

'În 7 august 2014 deveneam primul român care a atacat apele înghețate ale Canalului Mânecii, în mod oficial și după reguli, stabilind o premieră pentru România. (...) Ieri (luni, n.r.) s-a dat bătălia finală! Am câștigat! — după 62 de km parcurși și aproape 18 ore de chin fizic, dar mai ales psihic, cum n-am mai trăit niciodată, am răpus bestia (Canalul Mânecii, n.r.). (...) După ce unicul drapel al României a arborat tot timpul pe catargul ambarcațiunii, ducându-l în Franta, mă bucur să revin în România, țara unde m-am născut (la Petroșani), crescut, țara pe care n-o voi părăsi niciodată, țara pentru care lupt, muncesc, și pe care o voi construi cu umila mea contribuție, alături de ceilalți români. Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, care mi-a îngăduit izbânda. Trăiască România!', a scris Avram Iancu, marți, pe pagina sa de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-30Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
30 Aug 2016

O SA MOARA DE INVIDIE AIA CARE FUG DIN AFRICA CU BARCILE....ROMANII FAC ECONOMIE LA BILETE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine