2020-08-06 05:38

Românul nu ține cont de PANDEMIE. Puhoi de mașini spre MARE și spre MUNTE

 |  10:16
Românul nu ține cont de PANDEMIE. Puhoi de mașini spre MARE și spre MUNTE

Traficul rutier este intens, sâmbătă dimineaţă, pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa. Pe mai multe tronsoane s-au format coloane de maşini, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul este intens la această oră și pe sensul către Braşov al DN 1.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza. 

"Traficul rutier s-a intensificat sâmbătă dimineață pe sensul de urcare al DN 1 Braşov-Ploieşti. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul Ploieşti către Braşov, de la km 134 la 129 ( Buşteni) coloană în mişcare( 35-40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

90 DE ZILE
11 Iul 2020

Covid -19 va avea grija necesara sa fie îndeaproape și sa-l pună chiar la respect pe romanul lipsit de educație și confort al civilizației .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz