2019-10-19 02:36

Românul rănit în urma prăbuşirii viaductului din Genova a MURIT

 |  19:52
Românul rănit în urma prăbuşirii viaductului din Genova a MURIT

Românul rănit în urma prăbuşirii viaductului Morandi, la Genova, şi aflat în comă profundă a murit. El este al doilea român decedat, primul deces fiind anunţat la puţin timp după accident.

"Cetăţeanul român rănit în urma prăbuşirii viaductului Morandi a încetat din viaţă în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât şi reprezentanţilor Consulatului General al României la Torino aflaţi la spital", anunţă MAE sâmbătă.

Reprezentanţii echipei consulare sunt în contact cu familia cetăţeanului român şi acordă asistenţa consulară necesară în astfel de situaţii, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi a certificatului de deces.

Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri seară că românul despre care anunţase cu o zi în urmă că se află printre persoanele decedate în urma prăbuşirii unei porţiuni din viaductul Morandi, în apropiere de Genova, este în viaţă, fiind internat în comă profundă. Potrivit ministerului, eroarea a fost descoperită după ce familia românului a constatat că trupul neinsufleţit pe care trebuia să-l identifice nu era al cetăţeanului în cauză.

O porţiune lungă a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigură o legătură între Italia şi Franţa, s-a surpat marţi, la Genova, în timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au căzut în gol de la peste 50 de metri înălţime. Cel mai recent bilanţ arată că 41 de oameni au murit, iar printre aceştia se află şi un cetăţean român.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray