2020-04-05 11:03

Românul ucis în atentatul din Germania va fi înmormântat sâmbătă, în comuna natală

 |  11:38
Românul ucis în atentatul din Germania va fi înmormântat sâmbătă, în comuna natală

Trupul tânărului român ucis în atentatul de la Hanau a fost repatriat, ajungând joi în țară. Vili Viorel Păun va fi înmormântat sîmbătă în comuna natală - Singureni, din județul Giurgiu.

Colegii și prietenii săi din Singureni au numai cuvinte de laudă la adresa lui Vili Viorel Păun, pe care îl caracterizează ca un tânăr ”cuminte şi respectuos, care plecase pentru o viaţă mai bună, dar voia să se întoarcă acasă şi să-şi facă o casă cu iubita lui, iar acum a plecat dintre noi la doar 23 de ani”.

Trupul tânărului a fost adus acasă, la locuinţa unde a copilărit, unde a fost întâmpinat de prieteni care purtau tricouri inscripţionate cu chipul lui.

Vili Viorel Păun a absolvit zece clase în ţară, după care a plecat cu părinţii lui în Germania. El a reuşit să îşi continue studiile acolo, să îşi ia permis de conducere şi să se angajeze la o firmă de curierat.

În seara atacului se întorcea acasă şi a oprit maşina în faţa localului unde a avut loc atacul armat pentru că voia să îşi ia ceva de mâncare şi un suc, iar cel care a deschis focul l-a omorât şi pe el după ce l-a văzut în autoturism în faţa localului.

El va fi înmormântat sâmbătă în cimitirul din Singureni, unde un consătean i-a ridicat un cavou.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

MADMAX
29 Feb 2020

Foarte trista aceasta situatie! Romani! Sa ne facem un viitor in Romania! Sa nu mai plecam in occidentul multicultural si aflat in prabusire morala!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine