2020-02-22 11:32

S-a aprobat PROIECTUL pentru CONSTRUCȚIA unei noi PISTE pentru BICICLETE în centrul Capitalei

 |  13:12
S-a aprobat PROIECTUL pentru CONSTRUCȚIA unei noi PISTE pentru BICICLETE în centrul Capitalei

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat vineri în şedinţa CGMB, Primăria Capitalei urmează să investească 7,5 milioane de lei pentru primul din cele patru trasee de piste pentru biciclete din centrul Capitalei. Traseul este cuprins între Piaţa Victoriei şi bulevardul Constantin Prezan, pe o lungime de aproape opt kilometri. Proiectul a fost aprobat cu 37 de voturi „pentru” şi 12 abţineri.

"Reţeaua de piste de biciclişti din Bucureşti este slab dezvoltată şi nu face faţă traficului existent. În acelaşi timp, configurarea actuală a arterelor de circulaţie din Bucureşti nu asigură o circulaţie fluentă şi facilă traficului de biclişti şi nici nu permite o dezvoltare a reţelei de piste de biciclete care să îmbunătăţească condiţiile de circulaţie pentru această categorie de participanţi la trafic”, arată PMB în proiectul de hotărâre.

TRASEU 

Traseul, primul din cele patru, ar urma să aibă o lungime de 7,7 kilometri şi o lăţime de 1,5 metri. Pista va fi amenajată pe traseul Piaţa Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - strada Nicolae Caranfil - Sos. Pipera - strada Alexandru Şerbănescu - Bd. Aerogării - DN1 - Piaţa Presei Libere - Sos. Kiseleff - Bd. Constantin Prezan. Traseele pistelor vor fi amenajate pe carosabil sau, acolo unde se poate, pe trotuare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine