2019-06-19 05:58

S-a deschis un Centru de Sănîtate Multifuncțional în sectorul 6 al Capitalei

 |  12:42
S-a deschis un Centru de Sănîtate Multifuncțional în sectorul 6 al Capitalei

Primarul General, Gabriela Firea, împreuna cu Preafericitul Patriarh Daniel și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, au participat, ieri, la deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate “Sfântul Nectarie”. Această nouă clinică este singură unitate medicală în sistem ambulatoriu din sectorul 6 care se adresează tuturor cetățenilor, inclusiv persoanelor cu risc de marginalizare socială.

Primarul General, Gabriela Firea: ”Centrul multifuncțional de sănătate 'Sfântul Nectarie' este o realizare a Primăriei Sectorului 6 și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, iar Primăria Capitalei, care sprijină și va sprijini întotdeauna astfel de proiecte importante pentru societate, va contribui la dotarea acestui centru cu aparatură ultramodernă, esențială actului medical. Prin urmare, Municipalitatea va realiza toate procedurile legale astfel încât la centrul de sănătate să ajungă cât mai rapid un computer tomograf și două ecografe. Pentru că domeniul sănătății reprezintă o prioritate clară a actualei Administrații, Municipalitatea va finaliza, în scurt timp, încă două obiective de investiții în domeniul medical, deosebit de importante: noul Spital Clinic de Ortopedie Traumatologie 'Foișor', precum și cel mai mare spital pediatric din țară, Spitalul Clinic de Copii 'Dr. Victor Gomoiu'. Mai mult decât atât,  nouă companie municipală 'Medicală', de pe lângă Primăria Municipiului București, va acordă îngrijiri la domiciliu cetățenilor din toate cele șase sectoare ale Capitalei, în funcție de solicitări”.

Prezent la eveniment, Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat: ”Deschidem primul spital ambulatoriu din sectorul 6, prin suportul adus de primăria de sector și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului. Avem foarte mulți bătrâni în sector, avem oameni nevoiași, oameni săraci, care nu-și permit de multe ori să acceseze servicii medicale de calitate. De acum, aceștia pot apela la Centrul Multifuncțional Sfântul Nectarie unde vor regăși aparatură de ultima generație și, cel mai important, medici care pun suflet în tot ceea ce fac”.

În cadrul evenimentului, Preafericitul Patriarh Daniel i-a oferit Primarului General, Gabriela Firea, Ordinul ”Crucea Maria Brâncoveanu”, pentru contribuția la finalizarea și implementarea acestui proiect. Centrul de Sănătate Multifuncțional ,,Sfântul Nectarie”, din bd. Uverturii nr. 81, furnizează servicii medicale corespunzătoare nevoilor evaluate ale persoanelor marginalizate/ vulnerabile, cu sau fără handicap, în vederea recuperării lor funcţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray