2020-06-01 16:42

S-a suplimentat programul Rabla

 |  15:24
S-a suplimentat programul Rabla

Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, a anunțat, luni, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, într-o conferință de presă. Ritmul de achiziționare continuă să fie extrem de rapid, respectiv 15 vouchere pe minut, scrie Agerpres.

"Programul "Rabla" funcționează foarte bine și este o premieră că toate cele 13.000 de tichete alocate anterior au fost epuizate. Începând de azi, am decis suplimentarea programului "Rabla Clasic" cu 4.000 de tichete și, din câte am înțeles, ritmul de alocare este de 15 tichete pe minut. Vom vedea dacă va urma, după această etapă, o nouă suplimentare, în funcție și de celelalte linii de finanțare deschise pentru "Rabla Plus" și pentru infrastructura destinată mașinilor electrice", a menționat Pașca Palmer.

La începutul lunii iulie, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că toate cele 13.000 de tichete electronice din "Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național'' (Rabla Clasic — 2016), destinate persoanelor fizice, au fost deja rezervate de populație și că se ia în calcul posibilitatea majorării numărului de vouchere alocat acestei categorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine