2020-06-03 13:23

Sanitas renunţă la proteste. Salariile angajaţilor din sănătate şi asistenţă socială vor creşte din luna ianuarie

 |  11:51
Sanitas renunţă la proteste. Salariile angajaţilor din sănătate şi asistenţă socială vor creşte din luna ianuarie

Federaţia Sanitas a renunţat la protestele anunţate, datorită faptului că Guvernul le-a promis sindicaliştilor că începând din luna ianuarie 2015 vor fi majorate cu 100 de lei salariile tuturor angajaţilor din sănătate şi din asistenţă socială.

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi, a precizat, că în cadrul discuţiilor pe care sindicaliştii le-au avut miercuri cu premierul Victor Ponta, s-a stabilit ca salariile pentru angajaţii din sistemul sanitar şi cei din asistenţă socială să fie majorate cu 100 de lei, începând cu 1 ianuarie 2015.

Marius Sepi a mai spus că Guvernul s-a angajat totodată să finalizeze în 30 de zile negocierile privind contractul colectiv de muncă în domeniul sanitar. De asemenea, Executivul va începe discuţiile pentru eliminarea problemelor apărute în aplicarea Legii 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Potrivit sursei citate, sindicaliştii au mai cerut extinderea numărului de unităţi care să intre în contractul colectiv de muncă din asistenţă socială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine