2019-06-18 22:03

„Şapca lui CEAUȘESCU”, scoasă la vânzare pentru 2,7 milioane euro

 |  14:13
„Şapca lui CEAUȘESCU”, scoasă la vânzare pentru 2,7 milioane euro

O clădire cunoscută din municipiul Cluj-Napoca, numită „Şapca lui Ceauşescu”, a fost scoasă la vânzare. Proprietarul cere 2,7 milioane de euro pe clădire.

„Vând spaţiu comercial, suparafaţă utilă 5.200 mp., Cluj, Aurel Vlaicu, compus din magazin şi showroom la parter, subsol şi demisol, bar la etaj. În anul 2016, clădirea a fost termic reabilitată în totalitate (înlocuire tâmplărie, termosistem, iluminat pe LED, centrale termice în condensaţie)”, potrivit anunţului de vânzare, potrivit Gandul.info.

„Şapca lui Ceauşescu” a fost proiectată de arhitectul Nicolae Neamţu.

Potrivit Actual de Cluj, clădirea, situată în cartierul Mărăşti, a fost gândită ca punct de control al Miliţiei, dar nu a fost folosită pentru asta niciodată. Ulterior, „Şapca lui Ceauşescu” a devenit bar, iar apoi a găzduit alte afaceri, din diferite domenii de activitate.

foto: Mediafax


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

ANONYMOUS
11 Iun 2019

A ramas o cladire simbol in Municipiul Cluj-Napoca cu multe amintiri !!!!
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Bădălău, obsedat de…Ceaușescu Ministrul Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, împreună cu soția sa Rodica, a deschis, la începutul lunii aprilie 2019, acțiune în instanță pentru doi dintre cei care au protestat în fața vilei sale din Bolintin Vale
13 Iun 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray