2019-12-11 09:57

Şapte afgani, prinşi când încercau să intre ilegal în România

 |  13:55
Şapte afgani, prinşi când încercau să intre ilegal în România

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a anunţat, miercuri, că şapte cetăţeni afgani, care încercau să intre ilegal în România, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră români.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, judetul Botoşani, au depistat şi predat autorităţilor de frontieră moldovene o familie de afgani, formata din trei adulţi şi patru minori care intenţiona să intre ilegal în România, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

"Pe 8 Martie, în jurul orei 6.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Româneşti – I.T.P.F. Iaşi, au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere care funcţionează pe principiul termoviziunii, pe direcţia localităţii de frontieră Bobuleşti, mai multe persoane care nu îşi justificau prezenţa în zona de graniţă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Cei şapte, o familie formată din soţ, soţie, patru minori cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani şi fratele soţului, au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări. Aceştia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Conform acordului încheiat între România şi Republica Moldova, cetăţenii afgani au fost predaţi autorităţilor de frontieră ale statului vecin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray