2020-07-07 20:14

Șase copii de la un centru de plasament, la spital cu probleme digestive

 |  13:15
Șase copii de la un centru de plasament, la spital cu probleme digestive

Șase copii de la un centru de plasament din Râmnicu-Vâlcea au ajuns la spital cu simptome digestive după ce au mâncat mămăligă cu brânză și smântână, o anchetă epidemiologică fiind declanșată în acest caz.

Directorul DSP Vâlcea, Lorena Mărgăritescu, a declarat că cei șase copii au fost internați vineri la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Vâlcea, potrivit Mediafax.

"Au fost internați pentru simptome digestive ușoare, în speță greață, la cinci dintre ei, unul singur prezentând vărsături. Starea generală a copiilor este bună. Nu au mai prezentat de vineri, de la ora 18.00, niciun fel de simptom, însă au fost ținuți în secție pentru supraveghere, având în vedere că provin de la un Centru de Plasament din Râmnicu-Vâlcea", a spus Mărgăritescu.

Potrivit acesteia, copiii au vârste cuprinse între 6 și 12 ani și provin de la un centru de plasament din Râmnicu-Vâlcea în care se află circa 40 de copii.

"S-a declanșat ancheta epidemiologică, a fost făcut control igienico-sanitar în unitatea respectivă, s-au luat probe, așteptăm rezultatul. Mămăligă cu brânză și smântână, acesta a fost alimentul care a fost comun pentru toți cei șase copii", a adăugat directorul DSP Vâlcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz