2020-05-29 10:02

Șase dintre candidații la alegeri, colaboratori ai Securității

 |  15:24
Șase dintre candidații la alegeri, colaboratori ai Securității

Consiliul Național Pentru Studierea Arhivelor Securității anunță că șase dintre candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie au calitatea de colaborator sau lucrător al Securității, conform unor decizii definitive ale instanțelor de judecată.

CNSAS anunță că până în prezent au fost primite de la birourile electorale județene datele privitoare la un număr de 5164 candidați. 

"Facem cunoscut faptul că pe numele următorilor candidați există hotărâri definitive și irevocabile prin care instanța competentă a constatat existența calității de colaborator al Securități sau a calității de lucrător al Securității : Alexandru Andrei (candidat în circumscripția electorală București), Calotă Samuel (candidat în circumscripția electorală Teleorman); Ganea Ion (candidat în circumscripția electorală Tulcea) – lucrător al Securității; Manole Victor (candidat în circumscripția electorală Covasna); Popovici Anton Teodor (candidat în circumscripția electorală Vaslui); Turda Gheorghe (candidat pentru diaspora). Menționăm că verificările candidaților la alegerile generale din luna decembrie 2016 continuă, urmând ca rezultatele să fie făcute publice pe măsură ce vor fi finalizate, conform legii", transmite consiliul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-08Parerea ta...

TOT EU
08 Dec 2016

La vremuri noi ...tot ei ...securiști ,turnători si ...SRIști...tot înainte ca înainte ....era mai bine
BABA CRĂCIUN
12 Dec 2016

TURDA GHEORGHE E CANDIDAT PT. DIASPORA PT. CĂ EL NU LOCUIEȘTE ÎN ROMÎRLNIA; EL LOCUIEȘTE ÎN TOURDA DIN ARHIPELAGUL POULLA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine