2019-10-21 13:05

SCANDAL LA STB: șoferii de troleibuze acuză că au fost ABANDONAȚI pe trasee, în frig și fără mâncare

 |  18:17
SCANDAL LA STB: șoferii de troleibuze acuză că au fost ABANDONAȚI pe trasee, în frig și fără mâncare

Zeci de șoferi și vatmani ai STB acuză conducerea instituției că au fost lăsați în frig, în traseu, sâmbătă, asta după ce zeci de copaci prăbușiți au blocat atât liniile de rulare cât și cele de contact, acuză sindicaliștii de la STB.

„Conducerea SC STB SA nu a fost interesată să își protejeze salariații și călătorii. Salariații SC STB SA au rămas abandonați cu zecile de ore în traseu, fără căldură, fără mâncare, fără ceai cald și fără sa aibă unde sa își satisfacă nevoile fiziologice. Mihai Sicoe, ce vă recomandă pe dumneavoastră pentru funcția de director de exploatare? Puteți să prezentați un raport de activitate și să ne spuneți și nouă ce ați făcut în ultimii doi ani? Vă gândiți să vă prezentați demisia de onoare?”, se arată într-o precizare a reprezentanților Sindicatului Publictrans, transmisă dumincă MEDIAFAX.

Potrivit președintelui Publictrans, Florin Ivan, cei mai afectați au fost șoferii de troleibuze.

„Mulți dintre ei au stat blocați în troleibuze de sâmbătă dimineață până după orele 18 din cauza copacilor care au căzut pe liniile de rulare. STB ar fi trebuit să fie pregătită să facă față unei astfel de situații, să aibă o celulă de criză”, a declarat Florin Ivan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray