2019-08-18 07:51

SCANDALOS: dorm în GARĂ și fac SEX în sala de așteptare. POLIȚIA nu face nimic

 |  16:24
SCANDALOS: dorm în GARĂ și fac SEX în sala de așteptare. POLIȚIA nu face nimic

Doi oameni ai strazii s-au aciuat in gara din Campina si terorizeaza atat calatorii, cat si angajatii CFR. Ambii au in jur de 30 de ani, au un copil de doi ani pe care il tin in viscol si il culca pe holurile garii, iar personalul CFR sustine ca indragostitii din Suceava fac sex chiar in sala de asteptare, sub ochii celui mic. Contactati in repetate randuri, politistii din Campina nu au considerat cazul unul suficient de important incat sa-i acorde o atentie cat de mica. Mai mult, casiera din gara Campina a fost mustrata de Politie ca apeleaza insistent 112.

„Am sesizat organul de poliţie, inclusiv am sunat la 112, având în vedere că este vorba despre un copil minor, dar am fost întrebată care este urgenţa. În condiţiile acestea am renunţat să mai apelez la numărul unic de urgenţă, pentru că riscam să mă amendeze. Ei au stau în gară din 4 ianuarie. În timpul zilei umblă, bântuie prin trenuri, iar după ora 19.00 se instalează în gară până în jurul orei, 7, 8 dimineaţa. Au ca aşternut cartoane pe care le aşează pe ciment şi se învelesc cu o pilotă, dar copilul este dezvelit. Ei, ca părinţi, stau bine mersi sub pătură, iar copilul vraişte. Aici este un hol de trecere care are şi rol de sale de aşteptare. Ei reprezintă şi un focar de infecţie pentru că îşi usucă hainele copilului peste tot, pe calorifere, se schimbă tot aici de haine, pur şi simplu s-au instalat ca la ei acasă. Cel mai tare mă sperie condiţiile în care este crescut acest copil. Nici Poliţia TF de aici de la noi nu poate face nimic pentru că are program până la ora 22.00”, a decalarat Loredana Dragomirescu, angajat CFR, pentru adevarul.ro.

Deşi sunt foarte agresivi şi fug atunci când cineva încearcă să stea de vorbă cu ei, cei doi tineri au recunoscut că nu au unde să locuiască, iar pe timpul iernii îşi caută adăpost prin gările de pe Valea Prahovei, dar şi în Bucureşti, scrie Adevarul.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova au precizat că nu erau la curent cu această poveste şi că în astfel de situaţii trebuie apelat numărul de telefon 982 – Protecţia Civilă. „Vom trimite în Gara din Câmpina o echipă pentru a face verificări în acest caz şi pentru a lua măsurile care se impun”, a declarat Viorel Călin, directorul DGASPC Prahova.

„Noi nu putem să-i dăm afară din gară, cel mult putem să le dăm o amendă. Protecţia Copilului este abilitată să se ocupe de situaţia în care se află acum minorul”, a declarat Mădălin Stroe, şeful Poliţiei Transport Feroviar Prahova, pentru adevarul.ro.

foto: Adevarul

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray