2020-07-02 13:43

Scandalul din Ditrău. Amendă usturătoare pentru brutărie. Ce a descoperit ITM

 |  13:09
Scandalul din Ditrău. Amendă usturătoare pentru brutărie. Ce a descoperit ITM

Brutăria din Ditrău, implicată în scandalul provocat în urma angajării a doi cetățeni din Sri Lanka, a primit o amendă de 10.000 de lei pentru folosirea unui echipament de producție necorespunzător, a declarat Directorul ITM Harghita, Dorin Male, conform Mediafax

„E vorba de echipamente de producție pe linia de protecție a muncii”, a spus directorul ITM Harghita.

Potrivit acestuia, amenda nu are legătură cu cei doi angajați. Aceștia sunt angajați legal și până acum nu s-au constatat probleme legate de ei.

Brutăria a devenit cunoscută după ce localnicii s-au revoltat împotriva celor doi angajaţi srilankezi. Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău la o adunare populară unde s-a discutat situaţia angajării celor doi cetăţeni din Sri Lanka la brutăria din comună, oamenii insistând că nu vor emigranţi în satul lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

PREGATIRE
04 Feb 2020

Numărul soldaților care protejează frontiera de sud a Ungariei este dublat, a declarat Gergely Gulyás, șeful biroului premierului. Rapoartele de informații indică faptul că presiunea la frontieră va crește în continuare, a spus el, citând informații de la peste 100.000 de migranți de pe ruta balcanică și potențialul a 3-4 milioane de migranți din Turcia care ar putea merge în Europa. "Prin urmare, este important ca relațiile cu Turcia să fie bune."
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz