2020-03-30 08:27

Scandalul din Ditrău. Amendă usturătoare pentru brutărie. Ce a descoperit ITM

 |  13:09
Scandalul din Ditrău. Amendă usturătoare pentru brutărie. Ce a descoperit ITM

Brutăria din Ditrău, implicată în scandalul provocat în urma angajării a doi cetățeni din Sri Lanka, a primit o amendă de 10.000 de lei pentru folosirea unui echipament de producție necorespunzător, a declarat Directorul ITM Harghita, Dorin Male, conform Mediafax

„E vorba de echipamente de producție pe linia de protecție a muncii”, a spus directorul ITM Harghita.

Potrivit acestuia, amenda nu are legătură cu cei doi angajați. Aceștia sunt angajați legal și până acum nu s-au constatat probleme legate de ei.

Brutăria a devenit cunoscută după ce localnicii s-au revoltat împotriva celor doi angajaţi srilankezi. Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău la o adunare populară unde s-a discutat situaţia angajării celor doi cetăţeni din Sri Lanka la brutăria din comună, oamenii insistând că nu vor emigranţi în satul lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

PREGATIRE
04 Feb 2020

Numărul soldaților care protejează frontiera de sud a Ungariei este dublat, a declarat Gergely Gulyás, șeful biroului premierului. Rapoartele de informații indică faptul că presiunea la frontieră va crește în continuare, a spus el, citând informații de la peste 100.000 de migranți de pe ruta balcanică și potențialul a 3-4 milioane de migranți din Turcia care ar putea merge în Europa. "Prin urmare, este important ca relațiile cu Turcia să fie bune."
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine