2019-08-18 11:58

Se circulă bară la bară și spre MARE, și spre MUNTE. Află de ce!

 |  10:31
Se circulă bară la bară și spre MARE, și spre MUNTE. Află de ce!

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloană sâmbătă dimineaţa, pe mai multe tronsoane de pe Autostrada Soarelui, după ce au avut loc mai multe tamponări. Traficul rutier este aglomerat şi pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană la Comarnic, pe sensul de urcare către munte.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe A2 Bucureşti- Constanţa, valorile de trafic spre litoral sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Poliţiştii precizează că au au fost mai multe tamponări la kilometrul 38 (localitatea Fundulea, patru autoturisme) şi la kilometrul 87 (localitatea Vâlcelele, două autoturisme), iar respectivele autovehicule au fost scoase în banda de urgenţă.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, să ruleze cu prudenţă şi să manifeste disciplină în trafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la Comarnic, se circulă în coloană, pe urcare, km 102-106, viteza de deplasare fiind de 30-40km/h.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray