2020-02-29 03:00

Se elaborează o nouă lege a pensiilor! Mii de români sunt vizați

 |  14:00
Se elaborează o nouă lege a pensiilor! Mii de români sunt vizați

Alertă! Ce se va întâmpla cu acești pensionari, după ce Dragnea a fost condamnat. Liderul PSD le promisese măriri în scurt timp.

Sunt vizați militarii români. Dragnea le-a promis militarilor români o nouă lege a pensiilor, pentru a reglementa în acest mod, ceea ce fostul lider al partidului aflat la guvernare cataloga drept inechități. În urmă cu mai bine de două luni, a avut loc o întâlnire între cel care deținea la acea vreme conducerea PSD și asociațiile militarilor români aflați în retragere sau în rezervă. Discuțiile au avut ca subiect principal pensiile acestor oameni.

La  întâlnirea respectivă au fost prezenți și ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, secretarul Camerei Deputaților, Lia Olguța Vasilescu secretarul Comisiei pentru Apărare a Senatului, Mihai Fifor și chestorul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

„A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieşit la pensie în ani diferiţi, având funcţii şi grade egale, dar şi acelaşi număr de ani lucraţi. Situaţia este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor, s-au rezolvat aceste inechităţi. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp” . se arată în comunicatul de presă, dat publicității de Liviu Dragnea, la vremea respectivă, potrivit Fanatik.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine