2020-03-29 02:39

Se închid mall-urile din România?

 |  13:08
Se închid mall-urile din România?

Una din măsurile de ultim moment anunțate de autorități miercuri vizează limitarea la 100 a numărului de persoane din spații închise.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat, miercuri, că măsura limitării la 100 de persoane în spații închise nu afectează mall-urile și hypermaketurile, însă aceasta se aplică în cazul cinematografelor sau teatrelor.

„Spații închise, 100 de persoane, și am zis și activitățile. Nu includ hypermarket-urile, mall-urile. Dar, includ din cadrul mall-urilor, cinematografele, de exemplu, unde trebuie să se aplice regula pentru 100 de persoane maxim. Dacă un cinematograf are o sală cu 150 de persoane, limitează vânzarea biletelor la 100. La sălile mai mici nu e problemă”, a spus Raed Arafat.

„Deci nu afectează hypermarket-uri, mall-uri. Aceste lucruri nu sunt afectate, la acest moment”, a subliniat Raed Arafat.

„Dar afectează teatrele, opera”, a adăugat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Mar 2020

am vazut o conferinta la nemti cu specialistii despre virus...toata lumea vorbea despre faptul ca nu au un medicament sau antidot acum,si ca dureaza mult sa-l obtina.Adica mai direct -descurcati-va cum stiti ca nu avem momentan tratament
JDERU LARISA
11 Mar 2020

Daca nu exista un tratamemt, cum s-au vindecat persoanele care au contactat virusul?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine