2020-04-07 01:16

Se întâmplă în ROMÂNIA! Are 42 de ani şi 20 de copii: "Dacă Dumnezeu îmi mai dă, nu îi oprim!"

 |  13:27
Se întâmplă în ROMÂNIA! Are 42 de ani şi 20 de copii: "Dacă Dumnezeu îmi mai dă, nu îi oprim!"

Georgiana Văcaru are doar 42 de ani şi a adus pe lume 20 de copii, pana acum. Este din Argeş şi, in momentul de fata, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Nu se opreste aici, insa, iar medicul da asigurari ca femeia este suficient de sanatoasa incat sa mai nasca si alti copii.

Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020.

Cele 22 de suflete, 12 băieţi, 8 fete, mama şi tatăl lor, trăiesc într-o casă cu opt camere. Părinţii au amenajat în încăperi paturi suprapuse pentru familia numeroasă. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an, la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani să îşi întreţină familia, potrivit realitateadearges.net.

„Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii, ei mă ajută, suntem o familie foarte unită. Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai - George, el este plecat la casa lui, ceilalţi copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa. Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei. Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două”, a declarat Georgiana Văcaru pentru Adevărul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine