2020-02-26 00:23

Se schimbă data plății PENSIILOR. Când își vor primi PENSIONARII banii

 |  18:51
Se schimbă data plății PENSIILOR. Când își vor primi PENSIONARII banii

Conducerea PSD, reunită în cadrul Biroului Permanent Național, a decis să schimbe data la care se face plata pensiilor. Așadar, dacă până în prezent pensiile sunt virate în perioada 9-28 a fiecărei luni, s-a decis că acestea să fie livrate până la data de 15 a fiecărei luni, a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea.

"S-a stabilit un calendar foarte strict în ceea ce priveşte plata pensiilor. Acum se face între 9-28 ale luni, rămânând 2-3 zile pentru pensionarii care nu au fost acasa. S-a decis ca să nu mai existe niciun fel de confuzie şi oricine să ştie când primeşte pensia, ca pensiile să fie plătite până în data de 15 ale lunii. Calculul este făcut ca în 9 zile să fie date toate pensiile. La 1 ale lunii se virează banii către Poșta Română, apoi se fac toate procedurile (…) astfel încât 15 mai să fie ultima zi în care să se plătească pensiile. Rămâne să se decidă de când intră în vigoare această măsură. Problema este dacă se începe din iunie sau iulie, ca de la 15 ale lunii să se plătească pensiile”, a precizat Liviu Dragnea, conform RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

ANONIMUS
08 Mai 2018

O actiune de doi lei. Indiferent de data, pensia se primeste odata pe luna asa ca au avut o initiativa ca sa zica ca au facut si parlamentarii ceva. Mai bine nu umblau la salarii, sporuri si pensii si aveam o inflatie cu mult mai mica. Sa taie toate pensiile speciale si atunci vor mai avea resurse de suport pentru pensii si nu toata ziua prin imprumuturi bancare ca suport pentru fondul de pensii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine