2020-01-27 23:06

CRESC tarifele la TAXI în București. Care sunt noile PREȚURI

 |  19:45
CRESC tarifele la TAXI în București. Care sunt noile PREȚURI

Călătoria cu taxiul prin Bucureşti se scumpeşte cu 30 de bani, la toate companiile. De la 1 noiembrie, taximetriştii vor cere aproape 2 lei pe fiecare kilometru parcurs în timpul zilei şi cu minim 30 de bani mai mult, în timpul nopţii.

Unii operatori practică deja noile tarife. Principalele motive invocate de sindicatul taximetriştilor sunt preţul carburanţilor şi majorarea salariilor. Este doar prima etapă de scumpire. Administratorii companiilor de taxi vor preţuri şi mai mari în perioada următoare.

În opinia sindicatului taximetriştilor şi a majorităţii oficialilor companiilor, de la 1 noiembrie, acestea vor fi tarifele minime de călătorie cu taxiul prin Bucureşti.

„Carburantul s-a mărit. În momentul când a intervenit salariul minim pe economie, în niciun caz nu s-a mărit tariful, am ajuns acum să mărim tariful. Ca să fie piaţa mai atractivă, şi noi trebuie să mărim salariile. Şi pentru acest lucru trebuie să mărim şi tariful”, explică Vasile Ştefănescu - preşedintele COTAR pentru Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine