2019-10-14 06:44

Se SCUMPEȘTE traversarea podului Giurgiu - Ruse

 |  16:04
Se SCUMPEȘTE traversarea podului Giurgiu - Ruse

Ministerul Transporturilor a propus modificarea tarifelor de trecere pentru podurile Giurgiu Ruse și Giurgeni - Vadu Oii.

Potrivit unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor, Felix Stroe, odată aprobat ordinul un automobilist va plăti pentru trecerea podului Giurgiu-Ruse, sensul de ieșire din țară, suma de 14 lei, inclusiv TVA, față de 13 lei în prezent. În cazul microbuzelor de marfă cu masă sub 3,5 tone biletul de trecere va costa 28 de lei, față de 27 lei în prezent. Și tarifele aplicate trecerii celorlalte categorii de vehicule vor crește. Spre exemplu, dacă în prezent tariful de trecere pentru un camion, cu masă maximă autorizată peste 12 tone și cel mult trei axe, este de 111 lei, după aprobarea ordinului, tariful va fi de 115 lei.

Pentru celelalte poduri tarifele rămân neschimbate, cu excepția celor aplicate riveranilor la podul Giurgeni - Vadu Oii. Dacă în prezent acum se achită 62 de lei pentru 62 de treceri în termen de o lună, după aprobarea ordinului traversarea va fi gratuită, iar numărul de treceri va fi nelimitat, în condițiile unei valabilități a permisului de șase luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

VFD
26 Dec 2017

ma intreb ,cat o fii fost taxa in 2011 cand am trecut pe acolo/
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray