2020-04-10 02:28

Se strică VREMEA. Weekend cu ploaie, lapoviță, ninsoare și intensificări ale vântului, în toată țara

 |  10:32
Se strică VREMEA. Weekend cu ploaie, lapoviță, ninsoare și intensificări ale vântului, în toată țara

Meteorologii anunţă că vremea rea continuă să se extindă în întreaga ţară. De sâmbătă după-amiază, aria precipitaţiilor se va lărgi, iniţial fiind înregistrate ploi şi lapoviţă, ulterior ninsori însoţite de viscol.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă informare meteorologică de vreme rea pentru acest sfârşit de săptămână, informează News.ro.

Potrivit acesteia, din a doua parte a zilei de sâmbătă, aria precipitaţiilor se va extinde în sud şi sud-est. În Muntenia şi în Dobrogea acestea vor fi în general moderate cantitativ, ploaie şi lapoviţă la început, iar în cursul serii şi al nopţii predominant ninsoare, astfel că se va depune strat nou de zăpadă în medie de 4 - 8 centimetri, local în jurul a 10 centimetri.

În zona montană, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, temporar va ninge.

Vântul se va intensifica în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (la munte, mai ales pe creste, cu rafale de peste 70 km/h), local viscolind sau spulberând zăpada, iar în sud şi sud-est va deveni moderat, cu intensificări de până la 40 - 45 km/h local în Dobrogea.

Începând din a doua parte a zilei de duminică, aria precipitaţiilor va fi în extindere în majoritatea regiunilor şi treptat vor predomina ninsorile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine