2019-10-14 21:10

Se suplimentează VOUCHERELE pentru achiziţionarea de BICICLETE? Răspunsul Gabrielei FIREA

 |  15:32
Se suplimentează VOUCHERELE pentru achiziţionarea de BICICLETE? Răspunsul Gabrielei FIREA

Numărul voucherelor în valoare de 500 de lei cu care bucureştenii cu vârsta de peste 18 ani îşi pot achiziţiona o bicicletă simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot ar putea fi suplimentat. Asta a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat că la acest proiect s-au înscris aproape 30.000 de persoane. Iniţial, Primăria Capitalei preciza că vor fi acordate 5.000 de vouchere, însă numărul solicitărilor, încă din prima zi, a fost cu mult mai mare.

”Voi propune suplimentarea acestui număr de 5.000 de vouchere pentru a acorda tuturor celor care s-au înscris, în jur de 30.000 de bucureşteni, vouchere pentru a-şi putea achiziţiona biciclete care pot să coste până la 500 de lei şi atunci se acoperă cu voucherul de la Primărie, sau peste 500 de lei, dar atunci fiecare trebuie să adauge suma dorită”, a spus Firea la Forumul “Deşeurile - de la pierdere la resursă. Obiective pentru România”

În 25 iulie, în prima zi a desfăşurării proiectului, mii de cetăţeni au depus solicitări la Centrul de Relaţii cu Publicul sau pe mail pentru obţinerea unui voucher în valoare de 500 de lei în vederea achiziţionării unei biciclete. Ulterior, Primăria a anunţat suspendarea proiectului, până când vor fi verificate toate cererile şi vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Biciclişti în Bucureşti" existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere.

Primăria menţiona că programul ”Biciclişti în Bucureşti” va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray