2020-07-07 03:29

Se închid trei benzi de mers de pe Bulevardul Constantin Prezan

 |  15:40
Se închid trei benzi de mers de pe Bulevardul Constantin Prezan

Primăria MunicipiuluiBucureşti (PMB), prin Administraţia Străzilor, anunţă începerea lucrărilor dereabilitare a bulevardului Constantin Prezan. Lucrările ar trebui să fie finalizateîn septembrie. “Începândde luni, 09 august, se închid trei benzi de mers, însă circulaţia auto se vaputea desfăşura în continuare, astfel: pe două benzi, dinspre Piaţa Charles deGaulle spre Arcul de Triumf şi pe un singur sens, de la Arcul de Triumf spre PiaţaCharles de Gaulle. Se vor scoate pavelele, se va realiza excavaţia şi se vorturna mai multe straturi din fundaţie. La final, calea de rulare va fiacoperită cu asfalt. Constructorul estimează finalizarea lucrărilor la mijlocullunii septembrie”,se arată într-un comunicat de presă al Adiminstraţiei Străzilor.

Lasfărşitul lunii va fi reluată circulaţia pe primul tronson reabilitat alBulevardului Aviatorilor. “Înparalel se desfăşoară lucrări de reabilitare a bulevardului Aviatorilor. Primultronson, între Parcul Bordei şi Piaţa Charles de Gaulle va fi redat integralcirculaţiei în două săptămâni, urmând ca sectorul de drum de la Piaţa Charlesde Gaulle până la Monumentul Aviatorilor să fie reabilitat până la 15septembrie”, se mai arată în acelaşidocument.

Înurma întrunirii plenului Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice din data de02.06.2010, Primăria Capitalei a obţinut acordul de principiu de la MinisterulCulturii şi Patrimoniul Naţional, pentru a turna mixtura astfaltică pe calea derulare Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Charles de Gaulle – Bulevardul M. Eliade - Bdul C. Prezan. Acordul se referăstrict la calea de rulare cu trafic intens, mai puţin zonadin jurul Monumentului Aviatorilor, bretelele şi trotuarele, cu menţiunea cătrebuie folosite numai borduri din granit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz