2020-02-22 09:27

Seară agitată pe drumul spre Vama Giurgiu: cozi de circa șapte kilometri la ieșirea din țară

 |  22:06
Seară agitată pe drumul spre Vama Giurgiu: cozi de circa șapte kilometri la ieșirea din țară

După o perioadă în care circulația prin Vama Giurgiu s-a desfășurat normal, marți seară au reapărut cozile de camioane pe DN5, cozi care se întindeau pe circa 7 kilometri

Deși polițiștii de frontieră de la Giurgiu spun că în Vamă se lucrează normal și nu sunt sincope, TIR-urile care aşteaptă ieşirea din România formează o coadă de circa șapte kilometri, pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu.

Șoferii care așteaptă să treacă granița spun că pierd mult timp nu numai în blocajul de pe DN 5, ci și la cântar, la taxa de pod şi la controlul de frontieră al părţii bulgare.

Potrivit datelor oficiale al Poliției de Frontieră Giurgiu, în ultimele 12 ore au ieşit din ţară 460 de TIR-uri, dar sunt zile când trec şi 600 de TIR-uri în 12 ore şi numărul camioanelor care aleg să iasă din ţară prin PTF Giurgiu este în creştere în ultima perioadă.

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse este de 30 de minute, aceeaşi situaţie fiind şi la intrarea în ţară, traficul se desfăşoară pe trei artere de circulaţie. Pentru autoturisme, controlul se efectuează pe artere separate şi timpul de aşteptare este de aproximativ zece minute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine