2020-08-13 05:11

Secretul succesului la sectorul 4: management performant

 |  16:32
Secretul succesului la sectorul 4: management performant

Potrivit declaraţiilor sale, Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4, are cel mai mic buget pentru 2015 dintre toate sectoarele Capitalei: 633 de milioane de lei. Cu toate acestea, a reuşit să nu înregistreze datorii anul trecut şi chiar să aibă excedent bugetar. Secretul succesului: managementul eficient.

Deoarece sunt primării care nu-şi publică bugetul anual de mai mulţi ani, trebuie să-i dăm crezare edilului Cristian Popescu Piedone, care spune că are cel mai mic buget din Capitală. În cele 633 de milioane de lei intră şi veniturile instituțiilor care se autofinanțează integral sau parțial. Chiar dacă banii nu-l dau afară din primărie, Cristian Popescu Piedone susţine că printr-un management eficient va realiza obiective de investiții majore pentru cetățeni. El spune că a închis anul 2014 fără arierate, ba mai mult, a înregistrat şi excedent bugetar de 1.377.000 de lei. Buna gospodărire a banului public va face posibilă aplicarea unor programe de dezvoltare în sector.

Ambiţia lui Cristian Popescu Piedone este de a-şi îndeplini obiectivele propuse în aproximativ doi ani. Aceasta este posibil doar printr-o prognoză realistă a bugetului de venituri şi cheltuieli, susţine primarul. El are de gând să “deschidă un amplu şantier” în sectorul 4, pornind de la sediul primăriei şi continuând cu reabilitarea infrastructurii rutiere şi cea termică a imobilelor. “Lista de investiţii aprobată pentru anul în curs a fost întocmită ţinând cont preponderent de ceea ce locuitorii sectorului 4 mi-au semnalat ca fiind priorităţi. La rândul meu, rămânând în teren, „la firul ierbii", cum îmi place să spun, sunt convins că vom continua să identificăm ceea ce trebuie făcut şi de aici înainte, pentru ca Sectorul 4 să continue să se dezvolte armonios şi civilizat, după cum ne dorim cu toţii!”, a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-11Parerea ta...

LAE HONȚANU (GEAL)
12 Apr 2015

TOȚI HORTODOCSII & HORTODOCSELE DÎN PAROHIA ME SAMI LINGEȚI DROBU ȘI SAMI SUGEȚI BERICA! PUPAMAȚI LA PASCĂ, PROSTĂLĂILOR.SĂ MURIȚI BINE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz