2020-03-28 11:34

Sectorul 6. Anul acesta se va inaugura cea mai modernă grădiniță

 |  17:33
Sectorul 6. Anul acesta se va inaugura cea mai modernă grădiniță

Sectorul 6 va avea o nouă grădiniță din toamna anului școlar 2020-2021. Construită pe stradă Rusetu, nr 17, noua unitate de învățământ va putea găzdui 240-250 de copii. Imobilul cu două etaje va avea bucătărie modernă, spălătorie și mobilier la standarde europene. Mai mult, toate finisajele vor fi alese special pentru a fi copii în siguranță, a explicat constructorul pentru reporterii ziarului Puterea.

“Această grădiniță va primi 240 de copii, va crea peste 40 de noi locuri de muncă și maxim în două luni și jumătate, va fi finalizată. Sunt mai puțin de zece luni de când a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar în acest moment avem deja realizat 85% din Grădinița Albina. Condițiile pe care le vom oferi copiilor sunt mult peste cele din grădinițele private, vom avea aici dotări și echipamente de ultimă generație”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, a cărui valoare totală este de 14.408.117 de lei, Sectorul 6 al Municipiului București a fost depus un proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și a primit o finanțare de 10.565.100 de lei, diferența de 3.843.017 de lei fiind suportată din bugetul local.

Clădirea are subsol cu adăpost de apărare civilă, parter și două etaje, pardoseala este antibacteriană (tarkett), iar finisajele, dotările și mobilierul sunt de cea mai bună calitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14

Mai multe imagini:
Sectorul 6. Anul acesta se va inaugura cea mai modernă grădiniță
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine