2020-07-05 20:23

Ședință cu scântei la Consiliul Local sector 6. Aleșii locali PNL nu vor să mai muncească, de frică că se îmbolnăvesc

 |  09:21
Ședință cu scântei la Consiliul Local sector 6. Aleșii locali PNL nu vor să mai muncească, de frică că se îmbolnăvesc

Edilul primăriei sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a convocat ședința de Consiliul Local pe dată de 26 martie, având pe ordinea de zi mai multe puncte: printre care aprobarea bugetelor de investițîi, contractarea de împrumuturi necesare continuării investițiilor din sector și câteva proiecte privnd aprobarea unor planuri urbanistice.

După ce edilul a anunțat ședința, președintele PNL Sector 6, Ciprian Cicu, a avut o reacție halucinantă pe pagină să de facebook: îl acuză pe edil că pune în pericol viața consilierilor. Numai că, fără decizii ale CL-ului, activitatea sectorului 6 ar fi blocată, iar economia ar scădea și mai mult. 

"Domnule Primar Gabriel Mutu, În calitate de președinte al PNL Sector 6 vă cer să anulați ședința Consiliului Local al Sectorului 6 de joi, 26 martie pentru a nu zadărnici eforturile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

Am analizat ordinea de zi și vă zic că de la om la om, că de la bucureștean la bucureștean, că de la rezident al Sectorului 6 la rezident al Sectorului 1: interesele imobiliare promovate prin toate acele PUZ-uri și împovărarea bugetului cu noi împrumuturi nu merită riscul la care îi supuneți și pe consilierii locali și pe funcționarii publici din aparatul executiv al Primăriei Sectorului 6. Repet, amânați ședința, pe ordinea de zi nu este nimic care să nu sufere amânare!", scrie Ciprian Ciucu pe pagia să de facebook.

Care sunt proiectele pe care Ciucu nu le consideră importante: asigurarea finanțării pentru continuarea șantierelor privind reabilitarea termică, a lucrărilor de infrastructură și asigurarea finanțării proiectelor derulate prin fonduri europene. 

VEZI AICI ÎNTREAGĂ ORDINE DE ZI

Cum vor fi protejați consilierii locali

În timp ce mulți buaureștenii merg la muncă cu autobuzul, pentru că nu au încotro și nu au măști, aleșii locali ai Sectorului 6 vor avea sala dezinfectată, vor stă la distanță unul de altul să voteze și vor fi dotați cu măști, mănuși și combinezoane de protecție. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz