2019-08-18 16:10

Sejururi cu reduceri de până la 25%, la Târgul de Turism

 |  18:08
Sejururi cu reduceri de până la 25%, la Târgul de Turism

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României adebutat, joi, în Capitală, la complexul expoziţional Romexpo. Zeci de agenţii de turism din ţară şi din străinătate şi-au prezentat ofertele lapreţuri promoţionale. Persoanele care achiziţionează sejururi de Crăciun sau deRevelion pe durata desfăşurării târgului pot beneficia de reduceri de până la25%.

Românii preferăAustria pentru vacanţa de iarnă

Pachetelede Anul Nou pentru Austriaîncep de la 95 euro/persoană, pentru sejururide patru nopţi, la hoteluri de patru stele. O vacanţa deşapte zile costăminim 87 euro/persoană, în timp ce pentru un sejur de două săptămâni costăaproximativ 2.900 euro/persoană, cu demipensiune, la un hotel de patru stele.

Maiieftin va fi Revelionul sărbătorit în Budapesta, care costă circa 48 deeuro/persoană pentru trei nopţi, cu mic dejun inclus, dar fără transport şiajunge la 560 de euro/persoană, pentru o vacanţă de cinci nopţi, la hoteluri detrei stele.

Celemai ieftine pachete de Anul Nou pentru Istanbul încep de la52euro/persoană, pentru trei nopţi, la unităţi clasificate la două stele, în timpce la polul opus se află ofertele la hotelurile de cinci stele, care perceptarife de până la 645 de euro pentru patru nopţi de cazare.

Ceicare optează pentru varianta Cipru vor plăti 408 euro de persoană pentru unpachet de cinci nopţi cu demipensiune la un hotel de patru stele din GolfulLarnaca. În cazul unui hotel de cinci stele, preţul este de 555 deeuro/persoană şi include doar micul dejun, cazare şi transport cu avionul, plusmasa festivă.

Emiratele Arabe,destinaţia exotică preferată

Pentrucei care preferă Revelionul în variantă exotică, preţul distracţiei este maimare. Astfel, sejurul în Emiratele Arabe ajunge la 1.000 de euro, dar poate fişi mai scump. Pentru 9 zile şi 8 nopţi, cu zbor şi taxe incluse, o vacanţăcostă între 1.105 şi 1.230 de euro de persoană. Aici nu este inclusă masafestivă din seara de Revelion, acesta costând 155 de euro de persoană.

Sărbătorile în ţară,mai scumpe decât afară

Zonapreferată de români pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă rămâne ValeaPrahovei, cu staţiunile Bran, Moeciu şi Predeal. În aceste localităţi,preţurile sunt asemănătoare cu cele din Austria sau Bulgaria. Un revelion laPredeal la un hotel de 4 stele costă 375 de euro de persoană. Sunt incluse treizile de cazare, cu mic dejun şi cină festivă. În aceleaşi condiţii, un sejur deCrăciun costă doar 140 de euro de persoană.

Fiecareparticipant la târg a venit cu elemente originale de decor şi promovare. Celmai impresionant stand a fost cel al Egiptului, în mijlocul căruia trona opiramidă, alături de care se afla propriul faraon. La standul Iranului seputeau vedea covoare tradiţionale, pe când la cel al Republicii Moldova,oamenii erau serviţi cu cozonac şi produse specifice zonei.

Casetă

S-alansat Asociaţia pentru Turism Bucureşti

Încadrul târgului s-a lansat Asociaţia pentru Turism Bucureşti, promovată prinprezenţa Prinţul Paul şi a Prinţesei Lia. Membriifondatori ai Asociaţiei, Primăria Municipiului Bucureşti, Camera de Comerţ şiIndustrie Bucureşti, Asociaţia pentru Promovarea Obiectivelor Turistice, J'Info Tours, Fundaţia ComuniuneaInternaţionala Română, Danco Pro Comunication,

C&I Com Serv, invită participanţii la târg să ia parte lasurprizele pregătite pentru iubitorii Capitalei. Aceştia au ridicat uncort un faţa pavilionului central al Romexpo în care se vor desfăşura diversespectacole pentru cei dornici să trăiască atmosfera Bucureştiului de altădată,dar şi elemente din folclorul românesc pentru copii, suţinute de teatreleŢăndărică şi Ion Creangă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray