2019-08-20 02:14

UPDATE. SELFIE către moarte

 |  17:29
UPDATE. SELFIE către moarte

Un puşti de 12 ani din localitatea constănţană Valu lui Traian se zbate între viaţă şi moarte după ce duminică s-a electrocutat când a urcat pe un vagon de tren ca să îşi faca un selfie. El a ajuns în stare extrem de gravă la spital, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului.

UPDATE 18.51 Copilul de 12 ani, care s-a electrocutat, duminică, în gara din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren pentru a face selfie, a fost dus de urgenţă la un spital din Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

Regretabilul incident s-a petrecut duminică după amiază, când băiatul a mers împreună cu patru prieteni în gara din Valu lui Traian să se joace. Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că la un moment dat copilul s-a urcat pe un vagon, unde voia să-şi facă un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări de la liniile de înaltă tensiune.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului i-a acordat copilului primul ajutor. Intubat, băiatul a fost transportat conştient la spital pentru îngrijiri medicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray