2020-08-06 04:46

Şerban HUIDU reacție în cazul lui Mario Iorgulescu, după IRONIA devenită virală pe internet: „Eu am omorât trei şi n-am făcut o zi de pârnaie”

 |  10:06
Şerban HUIDU reacție în cazul lui Mario Iorgulescu, după IRONIA devenită virală pe internet: „Eu am omorât trei şi n-am făcut o zi de pârnaie”

Prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor”, Şerban Huidu a reacţionat pe Facebook la o postare în care îi este asociată imaginea cu cea a lui Mario Iorgulescu. Internauţii au sugerat că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu va intra la închisoare după ce a provocat un accident, aşa cum nici Şerban Huidu nu a primit o astfel de pedeapsă după ce a fost protagonistul uni accident rutier soldat cu trei victime, relatează Gândul.info.

Şerban Huidu a postat pe Facebook un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu. În imaginea realizată de utilizatorii Facebook, Huidu apare liniştindu-l pe Gino Iorgulescu, care se teme că „îi intră baiatul în puşcărie”: „Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât 3 şi nu am făcut o zi de pârnaie”.

Şerban Huidu a reacţionat la această asociere a cazurilor, criticându-i pe „moraliştii de carton":

„Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi „au dreptate". Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-17

Mai multe imagini:
Şerban HUIDU reacție în cazul lui Mario Iorgulescu, după IRONIA devenită virală pe internet: 'Eu am omorât trei şi n-am făcut o zi de pârnaie”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz