2020-04-05 07:47

Și ZĂPADA nu mai vine. Prognoza METEO până la început de FEBRUARIE

 |  17:35
Și ZĂPADA nu mai vine. Prognoza METEO până la început de FEBRUARIE

Calendaristic trebuia să fim în mijlocul iernii, însă vremea de afară, cel puțin în jumătatea de sud a țării, arată a început de primavara. Fără zăpadă, fără geruri de îngheață pietrele, fără nimic. Și tot nimic nu se schimbă nici până la începutul lui februarie, pentru că meteorologii anunță că ninsorile nu vor apărea până atunci decât pe la munte. Ba chiar vremea va fi frumoasă, cu temperaturi peste valorile normale ale perioadei.

06.01 – 13.01

Valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, exceptând regiunile extracarpatice, unde este posibil să fie ușor mai ridicate, dar și partea de vest a țării, unde este posibil să fie ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

13.01 – 20.01

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele normale ale perioadei, îndeosebi în zonele montane și submontane. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

20.01 – 27.01

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile extracrpatice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, cu un deficit mai pronunțat în jumătatea de vest a țării.

27.01 – 03.02

Valorile termice vor fi, în general, mai ridicate decât mediile climatologic specifice acestei săptămâni în toate regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine