2020-07-05 17:55

Sibiu. 2.000 de persoane, la un marş de susţinere a familiei Bodnariu

 |  14:37
Sibiu. 2.000 de persoane, la un marş de susţinere a familiei Bodnariu

Un număr de 2.000 de persoane participă, sâmbătă, în municipiul Sibiu, la un marş de susţinere a familiei Bodnariu şi a altor două familii cărora serviciul de protecţie a copilului din Norvegia le-a luat copiii.

Acţiunea se desfăşoară pe traseul: str. Constituţiei, Bulevardul Corneliu Coposu, Teatrul "Radu Stanca", pietonala Nicolae Bălcescu, Piaţa Mare din Sibiu şi se încheie la ora 14.30.

Persoanele care participă la manifestaţie au pancarte prin care îşi arată susţinerea faţă de familiile Bodnariu şi revolta faţă de instituţia Barnevernet din Norvegia: "Norvegia, redă copiii familiei Bodnariu", "Familia nu înseamnă Statul".

Printre scandările manifestanţilor se numără: "Norvegia, redă copiii familiilor", "Mai bine mamă săracă în România, decât mamă cu copiii furaţi în Norvegia" şi "Mama nu are înlocuitor".

O delegaţie de jurnalişti din Norvegia participă la acţiunea din municipiul Sibiu.

"Suntem uimiţi de numărul impresionant de persoane angajate în aceste demersuri. Vrem să aflăm mai multe detalii despre reacţia României în acest caz", a declarat Eystein Rossum, unul dintre jurnaliştii din Norvegia, transmite Mediafax.

De asemenea, la miting participă şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, precum şi reprezentanţi ai mai multor biserici.

"Cerem instituţiilor europene şi autorităţilor române să se implice în corectarea abuzurilor făcute de statul norvegian împotriva drepturilor fundamentale ale copilului şi ale familiei. Potrivit Sfintelor Scripturi, noi credem că familia este unirea dintre un bărbat şi o femeie, care îşi cresc împreună copiii. Vrem să ne apărăm familiile, valorile şi identitatea noastră creştină", a declarat lect. univ. dr. Ioan Brie, rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti şi pastor al Bisericii Creştine "Emanuel" din Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz